Leukste ontbijtplekken in El Cabanyal

El Cabanyal is de perfecte plek om je dag te starten. In deze magische visserswijk kun je heerlijk ontbijten en binnen no time op het prachtige stadsstrand van Malvarossa neerstrijken.

Los Olivares

Spaanse churros, wie kent ze niet? Verwen jezelf en start de dag met deze krokante zoete snack in combinatie met heerlijke pure chocolademelk in Los Olivares. Je dag kan niet meer stuk.

Los Olivares, Carrer de Just Vilar, 17, 46011 Valencia

Al Forn

Gezellige ontbijtplek gerund door een jong ambitieus stel uit de buurt. Elke ochtend komen hier vaste klanten voor een heerlijk geroosterd stokbroodje met vers gemaakte tomatendressing, olijfolie en een snufje zeezout.

Al Forn, Carrer de la Barraca, 47, 46011 Valencia, Valencia

El Café de Camilo

In dit typisch Spaanse buurtcafé word je heel vriendelijk onthaald door eigenaar David. Hier kun je genieten van een vers gemalen kopje koffie in het levendige calle de la Reina.

El café de Camilo, Carrer de la Reina, 44, 46011 Valencia

La Batisfera

Nadat je interessante literatuur in de nieuwe hippe boekenwinkel hebt uitgeplozen, kan je in het café terecht voor een heerlijke espresso of cappuccino met een lekkere croissant.

La Batisfera, Carrer de la Reina, 167, Carrer de Carles Ros, 32, 46011 Valencia

El Cafe de Lagun

In dit huiskamercafé kun je lekker genieten van een uitgebreide ontbijtkaart. De huisgemaakte empanadas, gevulde deegwaar met geitenkaas en spinazie, zijn om je vingers bij af te likken.

El Cafe de Lagun, Carrer de la Reina, 56, 46011 Valencia

Leuk tip! Valencia Inside Out Tapastour in El Cabanyal.